Cím: 1173 Budapest, Pesti út 2.     Email: ertekesites@shepherdfleet.hu     Telefon: +36-1-254-08-48     
2018.02.24
ÜDVÖZÖLJÜK
A SHEPHERD FLEET
OLDALÁN
Ügyfeleink részére teljes körű flottakezelési szolgáltatásokat kínálunk.
Dinamikus csapatunk és sokszínű termékpalettánk segítségével egyedi és Önre szabott konstrukciókkal állunk rendelkezésére!
Kérjük, tekintse meg oldalunkat és kérdéseivel forduljon munkatársainkhoz!
 

Bemutatkozunk

fleet, shepherd fleet, citroen, peugeotA Shepherd Fleet Autópark-kezelő Kft. gépjárműflották teljes körű kezelésével foglalkozik. Működésünkhöz segítséget nyújt az elmúlt 22 évben kiépített kapcsolatrendszerünk, márkakereskedéseink és szakszervizeink. A Pásztor Tamás és Társa Kft. leányvállalataként jöttünk létre, amely cég már hosszú ideje a legeredményesebb viszonteladója a Citroën márkának. Peugeot márkakereskedéssel és márkaszervizzel is rendelkezik. 2009 októberében lett teljes a francia márkák képviselete, ekkor a Szentmihályi úti telephelyünk megkapta a Renault márkaszerviz jogot is. Cégünk, 2013 februárjában a Bosch márkafüggetlen gépkocsijavító szerviz hálózatának tagjává vált. Flottakezelő cégünk 2008 elején kezdte meg működését és komoly figyelmet fordít nagyvállalatok, illetve kis- és középvállalkozások magas színvonalú kiszolgálására. A Shepherd Fleet márka független, így tetszőleges összetételű flotta kialakítását vállalja. Munkatársainkkal az üzemeltetés teljes területén készséggel állunk az Ügyfelek rendelkezésére. 

 


Vállalatunk számára a legfontosabb az Önök gépjárműparkjának eredményes működtetése és üzemeltetési költségeinek optimalizálása úgy, hogy a piacon a legprofibb szolgáltatást nyújtsuk. Kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy gépjárműparkjának kezelését úgy szervezzük meg, hogy Önök akadálymentesen, időkiesés nélkül, zavartalanul a munkájukra összpontosíthassanak. Munkánkat dinamikusan és szakszerűen végezzük, igyekszünk a legjobb és leggyorsabb megoldást találni problémáikra.

Tevékenységünk kiterjed az autók kiválasztásától a szervizelésen át, egészen az újraértékesítésig. Vállaljuk a gépjárművek hatósági okmányainak elkészítését, vizsgáztatását, átadását, valamint a különböző biztosítási és kárrendezési ügyek egy helyen történő lebonyolítását is. Kiváló termékeinkkel foglalkozó, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink hatékonyabb módon tudják az autópark-kezeléssel összefüggő feladatokat elvégezni, mintha azt Ügyfeleink egyénileg végeznék. Ezáltal partnereink egy teljes körűen kezelt autóparkhoz csatlakoznak és élvezhetik az ezzel járó előnyöket. Testre szabott, átlátható és tervezhető, komplett flottakezelést tudunk biztosítani, amely teljes mértékben költségkímélő megoldást jelent akár öt gépjárműből álló flotta, illetve több száz darabból álló autópark esetén is.

 

Célunk, hogy első osztályú szolgáltatóként tökéletes, a nemzetközi szabályoknak megfelelő, korlátozásoktól mentes kiszolgálást nyújtsunk partnereinknek a hosszú távú kapcsolat kialakítása érdekében.